Yeni görevine başlamasıyla birlikte bir açıklama yapan Başkan Erol, halkın kendisine gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti. Seçim sürecinde hissettiği halk desteğinin kendisini motive ettiğini belirten Erol, "Bu göreve başlarken beni destekleyen ilçe halkımıza minnettarım," dedi.

Uydukent'teki kokunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor Uydukent'teki kokunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor

Başkan Erol, ilçenin gelişmesi ve halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi konusunda sorumluluklarının farkında olduğunu vurgulayarak, "Süreç boyunca bana verilen destek, Kızılören'in daha iyi bir geleceğe kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapacağım konusunda bana ilham verdi," sözlerini kullandı. Kızılören'i bölgesinde örnek bir yıldız haline getirme hedefiyle yola çıktığını belirten Erol, halkın destek ve katkılarıyla bu hedeflere ulaşacaklarına inandığını ifade etti. Göreve başladığı günden itibaren "sizler için çalışma vakti" olarak tanımladığı yeni dönemde, şeffaf, katılımcı ve halka yakın bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin altını çizdi. Halkın güvenini boşa çıkarmayacağına söz veren Erol, Kızılören'in geleceğini parlak kılmak için halkla birlikte çalışacaklarını belirtti.