Afyonkarahisar'da uydudan yayın yapan Kanal 3 TV'den sonra yayına geçmesi beklenen TV3'le ilgili gecikmenin nedenini, TV3 şirketinin ortaklarından Gazeteci Mehmet Emin Güzbey açıkladı.

Güzbey, Odak Gazetesinde yer alan yazısında "Tv3’ün yayına başlaması epey gecikti. Ama bunun nedenleri var elbette. Yayına başladığımızda, Allah nasip ederse bir canlı yayında bunu uzun uzun anlatır, merakları gideririz." dedi.

Mehmet Emin Güzbey, köşe yazısının TV3 ile ilgili bölümünde "2024 Mayıs ayında yayına başlayacağız inşallah. Tüm ekibimiz var güçleriyle çalışıyorlar. Oratklarım (TV3 Şirket Ortakları) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Başkan Yardımcımız Hasan Hüsnü Eren, Önder Artuk ve Sezer Küçükkurt... Hepimiz Afyona ve Afyonlulara yakışacak bir televizyon kanalı için çabamıza devam ediyoruz." dedi.

Güzbey, TV3 yayınınnın gecikmesiyle ilgili söylenti çıkaranlara sert tepki göstererek "Yıllardır da bu işi yapıyorum. Bir süre sonra... Bu mesleği yapmamdan rahatsız olanlara müjdeyi vereceğim." dedi ve TV3 için çalışmaalrın devam ettiğini söyledi.

Afyon'dan son dakika haberleri X Sayfamızda!.. Afyon'dan son dakika haberleri X Sayfamızda!..

"Çok az kaldı. Mayıs 2024 içinde inşAllah. Demiştim daha önce... Beklediğinize değecek." diye yazan Güzbey "Ve tüm ekip arkadaşlarımız, üzerlerine düşen yükü inanın öyle bir kaldırıyorlar ve öyle azimle çalışıyorlar ki..." cümleleriyle son noktayı koydu.