19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ve protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği’ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

Vali Aktaş’tan Gaziler Derneğine ziyaret
Afyonkarahisar’da 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programları kapsamında anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Kıral, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar AK Parti il başkanı Özgür Kavak ve il protokolünün önde gelen isimleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyeleri tarafından karşılanan protokol heyeti, gazilerin gününü kutlayarak bir süre sohbet etti.

"Kahraman gazilerimizin gününü kutluyoruz"
Ziyaret sırasında, vatanın bağımsızlığı, milletin birlik ve beraberliği uğruna canlarını hiçe sayarak büyük fedakârlıklar gösteren tüm kahraman gazilere minnet duyulduğu ifade edildi. Vali Dr. Naci Aktaş, devletin her zaman kahraman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, gazilerin vatan sevgisinin gelecek nesillere en büyük miras olduğunu kaydetti.

Next






