Sandıklı Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla lokma dağıttı. Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Regaip Kandili kutlamaları kapsamında, ilçe halkına yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka lokma tatlısı ikramında bulundu.

Regaip Kandili'nin manevi bereketini paylaşmak isteyen Sandıklı Belediyesi, meydandaki etkinlik için özel bir hazırlık yaptı. İftar öncesinde gerçekleşen ikramda, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve belediye personeli, meydanı dolduran vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı. Bu özel günde yapılan ikram, ilçe halkının memnuniyetini kazandı. Lokma tatlısının yanı sıra, etkinlikte bir araya gelen vatandaşlar da Regaip Kandili'nin anlam ve önemine dair sohbetler etme imkanı buldu.

Dr. Mustafa Çöl, kandilin tüm İslam aleminde barış, huzur ve sağlık getirmesini diledi ve tüm vatandaşların kandilini kutladı. Sandıklı Belediyesi'nin düzenlediği bu manevi etkinlik, ilçe sakinlerine birlik ve beraberlik ruhunu yaşatırken, Regaip Kandili'nin anlamını da yansıttı. Etkinlik, sosyal dayanışmanın ve komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesine katkıda bulundu.

#RegaipKandili #SandıklıBelediyesi #LokmaDağıtımı #BirlikVeBeraberlik