Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Sandıklı Gençlik Merkezi gönüllüleri, Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi'ni ziyaret ederek büyük bir mutluluk yaşattı.

El emekleri ile hazırladıkları çiçekler ve tesbihlerle huzurevi sakinlerine hediye veren gönüllü gençler, çınarlarımızla sohbet ederek güzel bir vakit geçirdi. Huzurevi müdürlüğü de gönüllü gençlerin bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Huzurevi sakinleri, genç gönüllülerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Sohbet ederek geçmişten anılarını paylaşmanın kendilerini iyi hissettirdiğini belirten sakinler, gençlere duydukları sevgi ve saygıyı dile getirdi. Gönüllü gençler ise ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

"Çınarlarımız bizim geçmişimizdir" diyen bir genç, onları ziyaret ederek sevgi ve saygı göstermenin bir görev olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Bugün burada Çınarlarımızla sohbet ederek güzel bir vakit geçirdik. Onların hayat tecrübelerinden çok şey öğrendik. Bu tür ziyaretlerin artması gerektiğini düşünüyorum."

#Afyonkarahisar #Sandıklı #Huzurevi #GönüllüGençler #SevgiVeSaygı