Gazeteci ve iş insanı Ömer Elçi tarafından kurulan ve bugüne kadar, gerek ülkemiz gerekse ilimiz gündemine ilişkin çarpıcı, bir o kadar da yapıcı haberleriyle ön plana çıkan Afyonhaber.com internet haber sitesinin yeni yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

‘Kurulduğu günden beri kamuoyunu aydınlatma görevini başarılı bir şekilde yürüten, İlkeli, tarafsız, sorumlu, güvenilir habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten www.afyonhaber.com internet haber sitesinin sahibi Sayın Ömer Elçi tarafından büyük emek ve özveriyle geliştirilen haber sitesi 2 Aralık 2023 tarihi itibariyle RTURK TEKNOLOJİ LTD.ŞTİ çatısı altında ülkemiz ve ilimize hizmet verecektir.
Tüm platformlarıyla birlikte devrini aldığımız www.afyonhaber.com internet haber sitemizi yine tüm platformlarıyla birlikte daha yukarılara taşımak adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Verdiği büyük emeklerinden dolayı Sayın Ömer Elçi ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve başarılar diliyoruz.
Günlük on binlerce okuruna anında gelişmeleri aktaran haber sitemiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, tarafsız, ilkeli, yapıcı ve her daim devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur”