İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, dün bir basın toplantısı düzenledi. Mısırlıoğlu basın toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

Mısırlıoğlu, açıklamasında Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e "takipçi kasarak sosyal medya fenamoni olmaya çalışıyor" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

Mısırlıoğlu, açıklamasında "AKP’li belediye başkanlarının her biri ayrı telden çalıyor. Fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sosyal medya sevdasından gözü başka bir şey görmeyen Sandıklı Belediye Başkanı saçma sapan paylaşımlarına devam ediyor. Biliyorsunuz şehitlerimiz varken konser verip göbek atmışlardı Sandıklı’da… kendisi dahil hiç kimseye saygısı olmayan o başkan şimdi sosyal medyada şimdiki tabirle ‘takipçi kasıyor’ kendisini takip eden 4 aileye termal tatil vereceğini söyleyen başkan bu çekilişin finansmanı konusunda mideleri bulandırdı. Şimdi herkes bu çekilişin finansmanı nereden sağlanacak? Tatil parası belediye kasasından mı ödenecek diye sorular soruyor. Haklılar bunu sormakta sorgulamakta tabi ki… Ancak ben şahsen bu davranışı komple sorguluyorum… Bir belediye başkanının işi gücü bırakıp sosyal medya fenomenliğine soyunması beni hayrete düşürüyor. Dedim ya kendisi dahil kimseye saygısı yok. Temsil ettiği kitleye de oturduğu makama da saygısı yok. İcraatları ile gündeme gelmesi gerekenler böylesine saçmalıklarla gündeme gelip ne yazık ki ilimizin adını ulusal basında böyle saçma haberlerle geçiriyor. İnsanlar bu ülkede ekmek fiyatını tartışırken enflasyonla savaşırken başkanın sosyal medya sevdası hayrete düşürüyor. İnsanların zayıf yönleri ile dalga mı geçiyor, yoksa gerçekten başkanlıktan sıkıldı da fenomen mi olmak istiyor anlayabilmiş değilim doğrusu…" dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün bu suçlamalara vereceği cevap merakla bekleniyor!..