Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven “Bugün günlerden Afyonkarahisar” diye konuştu.

Hizmetlerinden dolayı Başkan ve ekibini tebrik eden Milletvekili Yurdunuseven; “ Sayın Başkanımızın ev sahipliğinde, Milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte Afyon'daki yatırımları inceledik. İl olarak yarım kalan ve başkanımızın gayretleriyle bitirilerek kullanıma açılan Sahipata Spor Salonumuzu gezdik. Daha sonra Halk Ekmek Fabrikamıza geçtik. Fabrikamız sıhhi, gerçekten çok güzel. Burada ucuz v e kaliteli ekmeği halkımıza sunmak bizim için önemli. Tescilli ekşi mayalı Afyonkarahisar ekmeğinin üretilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Halk Ekmek Fabrikası için özellikle başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

“GASTRONOMİ MUTFAĞINDAKİ FAALİYETLER BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi’nin Afyonkarahisar için ayrı bir değer olduğuna vurgu yapan Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven; “Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engelli kardeşlerimizin çalışması, üretimi ve o mekânı kullanmaları bizi çok mutlu etti. Çünkü onlar da netice itibariyle dışarı çıkmak, gezmek ve diğer insanların faydalanabildiği noktalardan yararlanmak istiyorlar. Akabinde Ambar Yoluna geçtik. Orada yaya kaldırımlarını 4 metreye çıkartıyoruz, tek yön iniş olmak şartıyla Belediye Meclisimiz karar vermişti. O da güzel bir uygulama olacak. Yaya kaldırımların büyümesi insanların daha rahat hareket etmesini alışveriş yapmasını sağlayacak” dedi.  

“BELEDİYEMİZ ORGANİZE ÇALIŞIYOR”

Millet Kütüphanesi projesinin öğrencilere yönelik önemli eserlerden biri olduğuna dikkat çeken Yurdunuseven; “Şu anda Afyonkarahisar Kalesi arkamızda bütün ihtişamıyla duruyor. Burası Afyon'un merkezi, inşallah tüm öğrencilerimiz, kitap kurdu dediğimiz insanlarımız gelip buradan faydalanacaklar. İnşallah bunun açılışında en kısa zamanda gerçekleştiririz. Bu çalışmalarından dolayı bende öncelikle belediye başkanımıza, tüm yardımcılarına ve tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten beraber ve organize çalışıyorlar. Yine Garnizon Millet Bahçemizde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Saraydüzü Kamp Merkezimiz çok güzel bir mesire ve kamp alanı olacak. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.