İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, seçim öncesi vatan millet edebiyatı yapan AK Parti hükümetinin seçim sonrası gerçek yüzünü gösterdiğini söyledi.

Olgun; “Bir gecede iğneden ipliğe gelen zamlar, paranın pul edilmesi milleti oynatma noktasına getirmiştir” dedi.

Bir devletin devlet olabilmesinin en önemli unsurlarından birinin kendine ait parasının olması gerektiğini belirten Milletvekili Olgun, Türk Lirasının her geçen erimesinin kabul edilir bir şey olmadığını ifade etti.

MİLLETİ ÖPEREK UYANDIRIYORLARDI!

AK Parti hükümetinin yalan siyasetinin sonuna gelindiğini belirten İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, hükümetin denizin bittiğini bugünkü zamlarla bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Olgun; “AK Parti hükümeti seçim öncesi müjdeler vererek, öperek uyandırdığı milleti şimdilerde zamlarla uyandırıyor” dedi.

Göstermelik maaş zamlarıyla halkın oyalandığını belirten Milletvekili Olgun; “Seçimin sabaha 19.66 TL olan Dolar, aradan geçen kısa süre içerisinde (bugün) 26.11 TL oldu. Yarın ne olacağı belli değil. Bunlar yetmiyormuş gibi bir tek kişi diyor ki; Harçları yüzde 50, yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcını 20 bin TL, KDV’yi yüzde 18’den yüzde 20’ye, Gıdadan alınan KDV’yi yüzde 8’den yüzde 10’a, 

şans oyunlarındaki yüzde 10 olan vergiyi de bazılarında yüzde 14, bazılarında yüzde 20’ye çıkardım diyebiliyor. Kısacası seçim çalışmalarında, hesapsız yapılan harcamaların bedelini, halkımıza ödetme zamanı başladı” diye konuştu.

OYNATMAYA AZ KALDI!

AK Parti Hükümetinin halkı zerre kadar düşünmediğini ifade eden İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, vatandaşın sabrının kalmadığını söyledi.

Milletvekili Olgun; “Halkımız gelen zamlar karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Yaptıkları yanlış ekonomik politikaların faturasını halka yüklüyorlar. Hükümet artık ben bilirim, ben yaptım oldu zihniyetinden vazgeçmesi gerekir. Halk bu kadar baskıya dayanamaz. Unutmayın bu halk böyle giderse oynamaya başlayacak” diye konuştu.

BU NASIL BİR VİCDANDIR?

AK Parti hükümetinin ve o zihniyettekilerin yaptıklarını hiçbir vicdanın kabul etmeyeceğini ifade eden Milletvekili Olgun, Afyonkarahisar Belediyesi önünde bir simitçinin çocuklarını yakmaya kalmasının sorumlusunun da yine aynı zihniyet olduğunu söyledi.

Milletvekili Olgun; “İktidar tepeden zulmediyor, onun belediye başkanları aşağıdan halka zulmetmeye devam ediyor. Vicdan diye bir şek kalmamış. Bir simitçinin bile çalışmasına razı gelemiyorlar. Milleti çalışma ama nasıl yaşarsan yaşa noktasına getirdiler. Biz size makarna verelim siz de bize oy verin aman ha çalışmayın üretmeyin noktasına getirdiler. Bu nasıl bir vicdandır anlamak mümkün değil” şeklinde konuştu.