Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Adayı Ali Özkaya, çalışmalarını sürdürüyor.

Bir günde bir çok ilçede program yapan Milletvekili Özkaya, gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Programlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Halkımız bizlere gösterdiği ilgi ile ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz. Seçime günler hatta saatler kala milletimizin sandığa koşmasını istiyorum. İnşallah bu aziz millet sandıklara koşarak, 14 Mayıs’ta da bir destan yazacak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’yi rekor oyla destekleyecektir” dedi.

Gündeme ilişkinde değerlendirmeler de bulunan Milletvekili Özkaya, Muharrem İnce’nin açıklaması üzerine de “1987 yılından bu yana tüm seçimlerin içerisindeyim. Ben kazanmak hırsı ile tüm terör örgütlerine mavi boncuk dağıtan bir siyasetçi görmedim. Bir insan düşünün ki kaset operasyonu ile koltuğa otursun, sonrasında bir önceki seçimde aday gösterdiği kişiye kaset kumpası kurarak kendi yolunu açmaya çalışsın. Bunların iktidara geldiğinde neler yapabileceğini tahayyül bile edemiyorum. Milletimiz tüm bu oyunları FETÖ / PKK operasyonları ile kimlere yol açılmaya çalışıldığını gayet iyi görüyor” diyerek, muhalefeti eleştirdi.

Milletvekili Özkaya, “Ben inanıyorum, Afyonkarahisar’ın aziz insanları ve milletimiz 14 Mayıs’ta bu hesabı kökten kapatarak, kasetçileri, montajcıları, kumpascıları, terör örgütlerinin desteğini alarak cumhurbaşkanlığı hayali kuranları sandığa gömecek, Adamların Şahı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden AK Parti ile seçerek tavrını ortaya koyacaktır” dedi.