Seçim çalışmalarını gurbetçi memleketi Emirdağ’da sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili adayı Dr. iş insanı Mustafa Enis Arabacı’ya yoğun ilgi gösterildi.

Arabacı, “Değişim sizinle başlayacak. 14 Mayıs’ta vereceğiniz her oy ülkede değişimin ilk adımı olacak” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili adayı Dr. iş insanı Mustafa Enis Arabacı seçim çalışmaları için gittiği Emirdağ’da İYİ Parti Emirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katlıdı.

Açılışta; İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ilçe başkanları ve Milletvekili adayları Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. iş insanı Mustafa Enis Arabacı, Eczacı Okşan Efe Ulusoy, Sebahat Demircigediği ve İbrahim Acar ile çok sayıda partili hazır bulundu.

Milletvekili adayları ve il başkanının yaptığı konuşmalardan sonra milletvekili adayları Emirdağ esnaf ve pazar ziyareti yaptılar. Dr. Mustafa Enis Arabacı, Emirdağ esnaflarını dolaşarak sıkmadık el bırakmadı. Arabacı’yı tanıyan Emirdağlılar yakın ilgi gösterdi.
Emirdağ esnafının coşkulu ilgisinden memnun kalan Arabacı, “Bana çok büyük bir moral verdiniz, Emirdağ’ın cesur ve mert insanlarının desteği benim için çok önemliydi. Sizlere layık olmak ve mecliste sesiniz olmak için aday oldum. Benim tek derdim ülkemde yanlış yapılan şeylere bir dur demek ve değişimin bir parçası olmak. Bir yatırımcı olarak Afyonkarahisar’a yeni yatırım olanakları oluşturmak ve yatırımcıları çekebilmek için milletvekili adayı oldum. Değişim sizinle başlayacak. 14 Mayıs’ta vereceğiniz her oy ülkede değişimin ilk adımı olacak.” dedi.