Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Twitter hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı etiketleyerek yaptığı, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile iftiralar atıyorsun" paylaşımı için özür diledi. 

Uysal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum" ifadesini kullandı.

Özdağ, Altılı Masa'nın Ortak Mutabakat Metni ile ilgili Bandırma'da yaptığı konuşmada, Uysal hakkında, "Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Uysal mı?" ifadelerini kullanmıştı. Uysal da sosyal medya hesabından Özdağ'a, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile iftiralar atıyorsun" yanıtını vermişti. Sözleri tepki çeken Uysal, daha sonra tweet'ini silmişti.