Afjet Afyonspor’un peş peşe aldığı başarısız sonuçların herkesi üzdüğünü belirten sporseverler, kulüp yöneticilerinin devre arasında gerekli önlemleri alarak 2.yarıya daha derli toplu bir takımla başlanması gerektiğini ifade ediyorlar.



Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının tamamlanmasına bir hafta kala düşme potasına demir atan Afjet Afyonspor’un kötü performansı başta kulüp yöneticileri olmak üzere herkesi üzüyor. Mor beyazlı takıma gönül veren sporseverler, devre arasının en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, bu boşlukta gerekli önlemlerin alınacağına inandıklarını belirtiyorlar.



2018-2019 sezonuna İstanbul deplasmanında aldığı yenilgiyle başlayan Afjet Afyonspor, ligin ilk yarısında şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda Adanaspor ve Giresunspor’u deplasmanda, Karabükspor ile Eskişehirspor’u da kendi saha ve seyircisi önünde yenerek 4 galibiyet alabildi. Altay, Balıkesirspor ve Altınordu ile berabere kalan mor beyazlı takım diğer 9 karşılaşmada sahadan mağlup ayrıldı.



Geçtiğimiz hafta Zafer Stadı’nda düşme potasındaki takımlardan Tetiş Yapı Elazığspor’a ev sahipliği yapan ve sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla yenik ayrılan Afjet Afyonspor’un taraftarları büyük bir şok yaşarken, takımın toparlanabilmesi için devre arasının en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade ettiler. Profesyonel liglerde yer alan kulüplerden büyük bölümünün maddi sıkıntılar içerisinde kıvrandıklarını ve futbolcuların alacaklarını ödeyemediklerini hatırlatan sporseverler, Afjet Afyonspor’un maddi yönden diğer kulüplere göre çok iyi durumda olmasına rağmen, oynanan kötü futbol ve alınan kötü sonuçlara anlam veremediklerini belirttiler.



GAZETE 3