Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kültür ve sanat rüzgârı esmeye devam ediyor. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun girişimleriyle hayata geçirilen Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali, 3. gününde dev bir konsere ev sahipliği yaptı.
Dinar Çok Amaçlı Fuar Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte, Türk rock müziğinin köklü gruplarından Ayna, Dinarlı müzikseverlerle buluştu.

Fuar alanı hıncahınç doldu
Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Dinar Çok Amaçlı Fuar Alanı’nı tıklım tıklım doldurdu. Ayna Grubu’nun geçmişten günümüze dillerden düşmeyen sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede, Dinarlılar unutulmaz ve coşku dolu bir akşam yaşadı.
Konserin sonunda Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Gülbeyaz, sahne performanslarından dolayı Ayna Grubu üyelerine teşekkür ederek plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Festival coşkusu devam ediyor: sırada kimler var?
Dinar'da müzik ve sanat dolu günler hız kesmeden sürecek. Festival programı kapsamında coşku, yarın sahne alacak olan Mustafa Yıldızdoğan ve ardından gerçekleşecek Uğur Önür konserleriyle devam edecek.
Next





