Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda Sultandağı ilçesinde 1830 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Uyuşturucu operasyonlarında ise 15 gram uyuşturucu madde ile peçeteye emdirilmiş uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklandı.
Sultandağı’nda 1830 paket kaçak sigara ele geçirildi
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi ve tespit edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen aramada 1830 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Üzerinden uyuşturucu madde çıkan şüpheli tutuklandı
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bir diğer çalışmada ise şüpheli bir şahsın üzerinde arama yapıldı. Yapılan üst aramasında 15 gram uyuşturucu madde ile 1 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili B.A. isimli şüpheli gözaltına alındı. B.A., Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Sokak satıcılarına yönelik çalışmada bir tutuklama
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında da 2 şüphelinin üst araması gerçekleştirildi. Aramalarda 3 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 8 bin TL ele geçirildi. Çalışma kapsamında A.Ş. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçu kapsamında adli işlem yapıldı. Ç.K. isimli şahıs ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Next






