AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 144. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Afyonkarahisar’da manda üretimi konusunda Başkan Uluçay’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Afyonkarahisar bizim göz bebeğimizdir” dedi.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 144. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Afyonkarahisar’da manda üretimi konusunda Başkan Uluçay’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Afyonkarahisar bizim göz bebeğimizdir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 144. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Burada söz alan Başkan Uluçay Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a talepleri iletti. Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban katıldı.

“Afyonkarahisar göz bebeğimizdir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına “Afyonkarahisar bizim göz bebeğimizdir” sözleri ile başladı. Erdoğan, “Bütün mesele oradaki milletvekillerimizin teşkilatımızın buradaki sorunları merkeze bize milletvekillerimiz vasıtasıyla taşımasıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan termal tesisler ile ilgili bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Uluçay’dan termal tesisler konusunda da bilgi aldı. Uluçay, “Sayın Cumhurbaşkanım ciddi talep var. İnşallah termal başkent olma yolunda adaydık. Şu an ciddi bir şekilde ilerliyoruz. İnşallah normalleşmelerle daha fazla misafirimizi Afyonkarahisar’da ağırlayacağız” dedi.  

Et ve sucuk üretimi konusuna bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan et sektöründe Türkiye’de en fazla üretimin yapıldığı Afyonkarahisar’da et ve sucuk ticareti hakkında da bilgi istedi. Başkan Uluçay ise “Sayın Cumhurbaşkanım kış döneminde gerçekten sucuk satışları arttı. Sizinle de mülakata geldiğimizde görüşmüştük. İnşallah Afyonkarahisar’da manda sucuğu adına geniş bir Pazar ağı oluşturduk. Gelen misafirlerimiz de gerçekten yoğun bir talep oluşturdu. Sizlerin önerisiyle inşallah bütün çiftliklerde manda üretimine başlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Manda üretimini sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar’da manda üretiminin artıp artmadığını sordu. Başkan Uluçay da “Artış var. Sizin de talimatlarınızla TİGEM burada bir çiftlik kurmuştu. Orada da artış var. Şuan arkadaşlarımız da yeni yeni manda üretimine başlıyor. Manda sucuğu satışları hızlandı” cevabını verdi.

Zeybek’in çalışmaları hakkında bilgi istedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in çalışmaları hakkında da bilgi isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap veren Uluçay şöyle dedi; Belediye Başkanımız çok güzel çalışıyor. Bugün de kentsel dönüşüm dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ediyor. Vekaleten Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş toplantıya katılıyor.

“Afyonkarahisar’da çok güzel bir uyum var”

“Gerçekten Afyonkarahisar’da sizlerin önderliğinde çok güzel bir uyum var” diyen Başkan Uluçay, “Valimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız, vekillerimiz keza öyle. Kadın Kolları, Gençlik Kolları olarak yoğun bir şekilde çalışıyor ve birlik beraberliğimizle örnek oluyoruz. İnşallah Afyonkarahisar’da oy oranımızı arttırarak sizleri mahcup etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.