CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Dr. Demirkırkan Emirdağ İlçesi’nde dükkan dükkan, kapı kapı dolaşarak esnaf ve vatandaşları dinliyor.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Dr. Demirkırkan Emirdağ İlçesi’nde dükkan dükkan, kapı kapı dolaşarak esnaf ve vatandaşları dinliyor. Demirkırkan, “CHP iktidarında AKP’nin 20 yıllık yıkım sürecini tamir edeceğiz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, beraberindeki heyetle birlikte CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı ile Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkalığına yeniden seçilen Şükrü İbik ve Emirdağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Halil İbrahim Aktepe’yi ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Demirkırkan ilk olarak, CHP Emirdağ İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Burada gündeme ilişkin partililerle görüş alışverişinde bulunarak seçim sürecinde yapacağı çalışmaları anlatan Demirkırkan daha sonra ilçe de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP’NİN KADROLARI HER ZAMAN HAZIR

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Dr. Demirkırkan, siyaset aracılığıyla vatandaşlara hizmet etmek istediğini söyleyerek, "Bu nedenle uzun yıllar boyunca CHP yönetimlerinde bulundum. Şimdi de milletvekili aday adayıyım. Aday ne kadar çok ise o siyasi partiye ilgi o kadar fazladır. Aday olan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetlidir. Gerçekten bir dönem aynı kadrolarla seçimlere gidildiği doğrudur. Ancak bu dönemde siyasete yeni girenlerin, gençlerin taleplerini görüyorum. Bu anlamda ben bu yarışa katılacak tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha iyi taşımaya çalışacağız. “Daha iyisini nasıl yapabilirizin” kavgasını vereceğiz. İnsanlarımıza götürdüğümüz hizmet bir öncesinden daha iyi ise bizde bundan gurur duyarız. CHP'nin bunu yapacak kadroları olduğuna samimi olarak inanıyorum." şeklinde konuştu.

AKP MAALESEF ÜLKEMİZİ İKİYE, ÜÇE AYIRDI

AKP iktidarının 20 yıldır devam eden yıkım sürecinin son günlerini yaşadığını kaydeden Dr. Demirkırkan, “Bu sürecin içerisinde artık AKP iktidarının son bulması gerekiyor. Aslında AKP iktidarı yüzde 50 artı bir düşüncesiyle kendi kendilerine eziyet etti. Bu seçimde artık onlarda ittifak peşinde koşuyorlar. Ülke maalesef ikiye, üçe ayrıldı. Bilindiği üzere Cumhur İttifakı var. Altılı masadan oluşan Millet İttifakı var. Bunların dışında HDP'nin ve sol partilerin yer aldığı bir sol ittifak kuruldu. Şimdi sağdaki küçük partilerle yeni bir ittifakın daha kurulduğu söyleniyor. Tüm bunlara baktığımızda biz CHP olarak hem Afyonkarahisar'da hem de ülkemizde 20 yıllık yıkım sürecinin nasıl tamir edileceğini gözden geçirip, Parlamenter sisteme daha kolay nasıl geçeceğimizi, iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı anlattığımız Millet İttifakı Mutabakat Metni ile Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı siyasi yol haritamızı açıkladık." ifadelerini kullandı.

BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Dr. M. Kemal Demirkırkan Emirdağ İlçe ziyaretinde Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkalığına yeniden seçilen Şükrü İbrik ile Emirdağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Halil İbrahim Aktepe'yi makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkanlardan Emirdağ'ın ekonomisi hakkında bilgiler alan Dr. Demirkırkan, her iki başkana da Emirdağ'a hizmet yolunda yapacakları çalışmalar için başarılar diledi.