CHP'nin haftalık basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısına CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Kenan Otlu, Akın Geyik ve Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal katıldı.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

CHP'nin haftalık basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısına CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Kenan Otlu, Akın Geyik ve Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal katıldı.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, basın toplantısında şunları söyledi:

"Sayın milletvekillerim ve Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcılarımız hoşgeldiniz. 
Varlığınızla gücümüze güç kattınız, teşekkür ediyorum. 
 
Biliyorsunuz 26 Ağustos 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,  Kocatepe’den Büyük Taarruz emrini vererek başlattığı Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. Yılı. 
25 Ağustos’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının daveti üzerine Afyonkarahisar’a geliyor. Bundan dolayı bugün Şuhut ilçemiz ve Kocatepe’de bir takım çalışmalar yapacağız. Sonrasında birkaç gün içerisinde, Sayın Genel Başkanımızın 25-26 Ağustos Afyonkarahisar Programını sizlerle paylaşacağız. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 
"Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa siyasi olarak bağımsızlığınızı koruyamazsınız" demiştir. Bu düşünce ve anlayışla, önce İzmir İktisat Kongresini yapmış, ardından da kısa sürede sayısız yatırımları başlatmış ve ülkemize kazandırmıştır. 

Atatürk ve Kuvayı-Milliyecilerin, büyük mücadeleler vererek, savaş meydanlarında kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu güzel vatanımız ve halkımızın kalkınması için yapılan sayısız fabrikalar, işletmeler ve kurumlar, mevcut iktidarın uyguladığı yanlış ekonomi ve siyasi politikaları sayesinde ya satılmış, ya da kapatılmış olup, yok edilmiştir. 

Bugün ülkemiz, çok büyük ekonomik, siyasi ve sosyal bunalım içerisindedir. 

Biz CHP’ler, köy köy, mahalle mahalle çalışarak içerisinde bulunduğumuz malum durumu halkımızla paylaşırken, çözüm yollarını da anlatarak, halkımıza umut olmayı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. 

Bugünkü durumda, halkımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını doğru tespit edip, çözüm yollarını anlatıp, yapılması gerekenleri Saray iktidarına tek tek yaptıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sadece ana muhalefetin değil, tüm toplumsal muhalefetin önderi ve umududur. 

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, CHP ilk yapılacak seçimde iktidar olacak, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm halkımızı kucaklayacak ve tüm yaraları kısa sürede saracaktır. Hep birlikte, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz, halkımızın yüzü gülecek ve laik cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. 

GİDİYOR GİTMEKTE OLAN HARAMİLERİN SALTANATI 
GELİYOR GELMEKTE OLAN HALKIN İKTİDARI"