CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında kentsel dönüşümün gündemde olduğu Mısri Sümer ve Fakıpaşa mahallelerini ziyaret etti. Köksal, burada yaptığı konuşmada, hak sahiplerinin cebinden kuruş çıkmadan, onları borçlandırmadan ev sahibi yapacaklarını, iş yeri sahiplerini de mağdur etmeyeceklerini söyledi. Köksal, "Hemşehrilerimizin hakkını kimseye yedirme

Burcu Köksal, Kentsel Dönüşümde Hak Sahiplerine Söz Ve

Burcu Köksal, Kentsel Dönüşümde Hak Sahiplerine Söz Verdi

rdi

yeceğim. Bu mahalleleri ranta kurban ettirmeyeceğim. Kentsel dönüşümü, insan odaklı, katılımcı, şeffaf ve adil bir şekilde yapacağız." dedi.

Köksal, daha sonra Kentsel Dönüşüm Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı, yönetimi ve Mısri mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Köksal, derneğin faaliyetleri ve kentsel dönüşüm süreci hakkında bilgi aldı. Köksal, ziyaretin sonunda dernek yönetimine teşekkür ederek, Afyonkarahisar'da yaşanabilir, modern ve güvenli bir kent vizyonu için çalışacaklarını ifade etti.

Köksal, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, "Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksal; Mısri Sümer ve Fakıpaşa mahallelerinde hak sahiplerinin cebinden kuruş çıkmadan onları borçlandırmadan ev sahibi yapacağız.Bu mahallelerdeki İşyeri sahiplerinide mağdur etmeyeceğiz.Hemşehrilerimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğim.Bu mahalleleri ranta kurban ettirmeyeceğim.Kentsel Dönüşüm Derneğinde dernek başkanı yönetimi ve Mısri mahallesi sakinleri ile görüştük." ifadelerini kullandı.

Ali Özkaya: Zirai don konusunda çiftçilerimizin yanındayız Ali Özkaya: Zirai don konusunda çiftçilerimizin yanındayız

Köksal, 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak yarışacak. Köksal, daha önce CHP Afyonkarahisar milletvekilliği ve TBMM Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulunmuştu. Köksal, aynı zamanda hukuk ve siyaset alanlarında edindiği tecrübeleriyle yerel yönetimde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #KentselDönüşüm #Seçim2024