CHP Milletvekili Burcu Köksal ile AK Parti milletvekili Ali Özkaya arasındaki polemik büyüyor.

Milletvekili Burcu Köksal, Özkaya'nın "CHP Milletvekili olan bu kişi, bugüne kadar PKK ile bağı resmen belgelendiği için dokunulmazlığı kaldırılan milletvekillerinin hangisi için evet oyu kullanmış, inandığı değerler ve namusuna yemin ederek cevap versin. Veremez ama ben söyleyeyim,  bir tanesine bile evet oyu vermediği gibi mecliste terörist sevici istemiyoruz diye bir beyanı bile yok." sözlerine cevap verdi.

Milletvekili Burcu Köksal, Milletvkil Ali Özkaya'ya "Kuru gürültüyü bırak Bebek katili APO’yu çıkarmak için verdiğiniz kanun teklifinden bahset" diyerek şu paylaşımı yaptı...

"Sayın Ali Özkaya demişsin ki terörle bağlantısı olduğu iddiasıyla dava açılan hangi vekil için dokunulmazlığın kaldırılmasına evet verdi. Bak şimdi Bilal’e anlatır gibi tane tane anlatıyorum 20 Mayıs 2016 tarihinde yapılan milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması oylamasında evet verdim. 1 Mart 2022 tarihinde Hdp milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlık oylamasında evet verdim.Tabii sen genel kurula çok uğramadığın için meclis çalışmalarından bihabersin. Bu arada PKK kadar tehlikeli olan terör örgütü FETÖ’nün başındaki sümüklüye kürsülerden methiyeler dizen onunla boy boy fotoğraf çektiren milletvekillerinin dokunulmazlık oylamalarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Büyük bir mutlulukla evet oyu verip tüm terör destekçilerinin hakettiği cezayı aldığını göreceğim. Sen Kuru gürültü yapmadan önce bebek katili teröristbaşı Apo’yu çıkarmak için meclise getirdiğiniz kanun tekliflerinden bahset…"