CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sultandağı İlçesi'nde, pelet yakıtı üretilen tesiste çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu. Köksal, "Aynı alanda faaliyet gösteren işletmelerde arka arkaya çıkan yangınların nedeni mutlaka ortaya çıkarılmalı. Daha büyük bir felaket olmadan bu yangınların önlenmesi gerekiyor" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sultandağı İlçesi'nde, pelet yakıtı üretilen tesiste çıkan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Esnaf Masası'nda görevlendirilen Milletvekili Köksal, Burdur ilinde ve Bucak İlçesi’nde esnafla yaptığı görüşmeler sonrası ayağının tozuyla Sultandağı İlçesi'ne gelerek yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak işletme yetkililerine ve bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

DAHA BÜYÜK FELAKET OLMADAN BU YANGINLARIN ÖNÜNE GEÇİLMELİ...
Yangın alanında beraberinde CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ve Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Köksal, "Öncelikle tüm Sultandağı'na geçmiş olsun diyorum. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ancak alanın büyük bir bölümü yandı. Kesinlikle bu yangının çıkış sebebinin araştırılması gerekiyor. Bundan sonra olabilecek yangınların önüne geçilmeli. Hatırlanacağı üzere daha bir kaç hafta önce ve bir kaç gün önce de Çay İlçemiz de art arda enerji santralinde yangın çıktı. Bu bölgede artık yangınların sona ermesi çıkış sebebinin araştırılması, mutlaka önüne geçilmesi ve daha büyük bir felaketin önlenmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.