Şehrimize Tahincioğlu Süper Basketbol Ligini izleme keyfini yaşatan, gururumuz, temsilcimiz Afyon Belediyespor'umuz, Cumartesi günü Eurolig Şampiyonu, Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da lideri Fenerbahçe ile karşılaştı.

Komleks filan yapacak değilim ama, gerçekleri yazmak da, söylemek de görevimiz.

Elegar'ı mücbir sebeplerden Tofaş'a kaptıran, Hagins ve Cemal Nalga'dan sakatlıkları dolayısıyla bu maçta kadroya alamayan takımımız, 2+1 uzun eksiğine rağmen, özellikle pota altında ezilmemeye, mücadele etmeye çalıştı.





Fenerbahçe'nin etkili, geniş ve güçlü rotasyonu, en üst düzeyde formda olması ve takımımızın da uzun eksikleri bu kaçınılmaz sonu meydana getirdi ve bu maçı 92-68 kaybettik.

Takımımız, bu maçta; Knight 18, McGee 11, Cevher Özer 14, Serkan Menteşe 3, Zelionis 10, Dorukhan Engindeniz 2, Altan Erol 6, Talat Altunbey 2, Calloway 2, İsmail Kerem Gülmez, Safdar Çağan Aydın 12 siyle mücadele etti.

Fenerbahçe ise ilk 12'de Green 13, Ali Muhammed 9, Kalinic 3, Melli 11, Ahmet Düverioğlu 16, Egehan Arna 2, Melih Mahmutoğlu 9, Sinan Güler 4, Lauvergne 15, Guduric 8, Ekrem Sancaklı 2, Barış Hersek ile mücadele etti.





Pota altını Cevher Özer, Talat Altunbey ve Zelinois ile toparlama çalıştık, dış şutlarda ise bu maçta pek etkili olamadık, Knight'in pota altı hücumlarda etkili oyunu ve enerjisi de alkışlanacak şekildeydi. Colloway ise bu maçta pek etkili olamadı.

Dediğim gibi, artıları ve eksileriyle değerlendirdiğimiz zaman, bu maçtan dolayı oyuncularımızı, takımımızı, teknik kadromuzu eleştirecek, suçlayacak değiliz. Her zaman söylediğimiz gibi takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.





Haftaya, 23 Aralık 2018 Pazar günü Saat 13.00'te rakibimiz Türk Telekom. Veysel Eroğlu Spor Salonundaki bu maçı alacağımıza inanıyorum. Umuyorum ki, Hagins ve Cemal Nalga'nın sakatlıkları geçer ve bu maçımızı gerçek rotasyonumuz ve oyunumuzla kazanır ve son sıralardan ortalara tırmanmaya başlarız.

HAFTAYA PAZAR... SAAT 13:00... RAKİP TÜRK TELEKOM...

Desteğe devam Afyonkarahisar.

Hoşça kalın dostlarım.









   [email protected]