Bolvadin AK Parti İlçe Teşkilatı olağan toplantısı Bolvadin İlçe Başkanı Av.Hasan Topçu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İl Yönetim kurulu üyeleri Tahsin Aydın,Osman Çakıcı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, yaptığı konuşmada ‘‘Vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilmek adına Bolvadin Termal Kaplıcamızı bölgenin yıldızı yapmak için gece gündüz çalışmaktayız. Şu ana kadar kaplıcamıza yaklaşık 20 Milyon harcama yaptık. Yatırımlarımızın karşılığını almaya başladık. Hem ilçemiz halkından hem şehir dışından gelen misafirlerimizin teveccühüne mazhar olduk." dedi.

580 Bin M2 lik alana 140 adet lojman ve jandarma birliğinin kalması için yapılan tesisler ile beraber 1600 kişilik kapasitesi olan ve yaklaşık 96 Milyon TL ye malolan devasa bir cezaevi kompleksi yapıldığını söyleyen Başkan Av. Hasan Topçu: ‘İnşaat işleri tamamlandı  işletmeye alındı.Jandarma bölüğü görevine başladı. Bu hafta eski kapalı ceza evimiz de taşınacak. Kısa süre önce inşaat yapımı tamamlanan yaklaşık 15 Milyon TL' ye malolan ve yerel mimari tarza uygun olarak yapılan modern adliye binamız hizmet vermeye başladı." dedi.

Hasan Topçu şunları söyledi:

"İlçe halkımızın ve işletmelerimizin sorunu olan elektrik kesintilerin sona erdirmek için trafo merkezi ve iletim hatları için kamulaştırma işlemleri için yasal süreç  başladı. Vatandaşlarımız bu konuda emin olsunlar Allahın İzniyle hızlıca sorunu çözmeye çalışıyoruz.  Faaliyete geçtiğinde ilçemizin uzun yıllar elektrik sıkıntısı olmayacaktır."


Hasan Topçu, Bolvadin çarşıda çıkan yangınlar ilgili olrak "Bolvadin çarşı merkezde çıkan yangın sonucu zarar gören işyeri sahiplerine ve esnaflarımıza maddi ve manevi destek olacağız. Biran önce işyerlerine kavuşabilmeleri için belediyemiz ile işbirliği içersinde gayret sarf edeceğiz." dedi.