Transfer çalışmaları kapsamında dünyaca ünlü Mısırlı yıldız Mohamed Salah ile temasa geçen ve oyuncunun projeye sıcak bakmasıyla önemli mesafe kat eden Beşiktaş’ta süreç tıkanma noktasına geldi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, transferin aslında olumlu ilerlediğini ancak sürecin basına yansımasının ardından dengelerin bozulduğunu belirtti.
Adalı, "Mohamed Salah transferi onayladı, menajeri de ilk etapta teklifimize olumlu yanıt vermişti. Salah, hem teknik direktörümüzle hem de sportif direktörümüzle görüşerek transfere onay verdi. Ancak transferin tamamlandığı yönündeki medya haberlerinin ardından menajer mali taleplerini yeniden gündeme getirdi" ifadelerini kullandı.

KOMİSYONDA "YÜZDE 35" KRİZİ
Görüşmelerin kilitlenmesine neden olan temel sorunun, menajer tarafından talep edilen astronomik komisyon ücreti olduğu ortaya çıktı. Kulübün mali yapısını zorlayacak seviyede bir artış yapıldığını vurgulayan Başkan Adalı, durumu şu sözlerle özetledi:
"Menajer, komisyon ücretini inanılmaz rakamlara çıkardı. Bu oran yaklaşık yüzde 35 seviyesine ulaştı. Bizim açımızdan böyle bir yüzdeyi hiçbir koşulda kabul etmemiz mümkün değil. Mohamed Salah’ın bu rakamlardan haberi olduğunu dahi sanmıyoruz."
"TEK MUHATABIMIZ RAMY ABBAS"
Transfer sürecinde kulüp dışında farklı aracıların devreye girdiği yönünde basında yer alan spekülasyonlara da açıklık getiren Serdal Adalı, resmi süreci yöneten ismin tek olduğunu vurguladı. Adalı, "Sadece Ramy Abbas ile görüşüyoruz. Masada Salah’ın resmi temsilcisi dışında başka hiçbir menajer yer almıyor" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Next






