AK parti il binasında gençlerle buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, burada yaptığı konuşmada, CHP Milletvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ı hedef aldı. Çelebi; mecliste geçmişte yaşananları anlattı ve Köksal'ı Atatürkçü ve Milliyetçi olmamakla itham etti.

Köksal'a 'Uzman Çavuş Kerim Üye'den de mi utanmadın. Baba ben şehit olursam sen Afyon'u yıkarsın, gel sana sakinleştirici hap alalım dedikten sonra şehit oldu. Ondan da mı utanmadın'dedi.

AK Parti'de değişim için düğmeye basıldı!.. AK Parti'de değişim için düğmeye basıldı!..

ŞEHİT BABASINDAN TEPKİ GELDİ

Milletvekili Çelebi'nin Şehit oğlu Kerim Üye'nin ismini daha öncede mecliste kullandığını söyleyen Şehit Babası Süleyman Üye, 'Ben kendisiyle görüştüm. Tepkimi gösterdim. Oğlumun adını bir daha kullanmamasını rica ettim. Ama hiç durmadan oğlumu siyasi malzeme yapmaya devam ediyor. Dünde Afyon'a geldi ve yine oğlumun ismini kullandı. Yeter artık yüreğimizi parçalama. Kendine başka seçim malzemesi bul. Benim oğlumun adını bir daha ağzına alma. Benim evladımın ismini siyasete bulaştırma. Biz siyasete girmemeye çalıştıkça bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyorlar. Bizi siyasete malzeme etmeyin'dedi.

O ÇOK SEVDİĞİN ŞEHİDİN ANNESİ TUVALET TEMİZLİYOR

Ak Partili Milletvekili Çelebi'ye tepkisini sürdüren Şehit Babası Süleyman Üye; ' Hani sen oğlumun adını kullanıyorsun ya her yerde, savunuyorsun ya, gelip bir halimizi soraydın. O değer verdiğin şehidin annesi hastanede tuvalet temizliyor haberin var mı. Madem Afyon'a geldin, Şehit annesini, babasını bir ziyaret etseydin. Bizi çok seviyorsun ya hani. Bizi, Şehitlerimizi, gazilerimizi siyasi malzeme yapmaktan vazgeçin artık' diyerek tepki gösterdi.