ING Basketbol Ligindeki temsilcimiz Afyon Belediye Spor Kulübünde sessizlik sürüyor. Kulüp Başkanı Cömert Küce'nin, geçtiğimiz hafta "Pazartesi günü yeni başantrenörümüzü açıklayacağım" açıklamasına rağmen şimdiye kadar her hangi bir gelişmeninin yaşanmaması, Afyonlu basketbolseverleri endişelendiriyor.

Sper Ligde mücadele eden diğer kulüplerde transfer haberleri gelirken Afyon Belediyede şu ana kadar teknik kadro ve oyuncu olrak bir gelişme yaşanmadı.

Kulüp Başkanı Cömert Küce, geçen hafta yaptığı açıklamada, kulüp haklarının başka kurumlara devredileceği iddialarını yalanlamış ve "Kulübün EGO, Konyaspor, Trabzonspor veya Samsunspor'a devrinin söz konusu olmadığını belirten Başkan Cömert Küce, "Bu organizasyon Afyon'da doğdu ve güçlenerek Afyon'da devam edecek. Kulübün haklarıyla ilgilenenler olabilir ama bizim yurdumuz Afyon. Antrenörü de Pazartesi günü açıklayacağım." demişti.

Cömert Küce, bugün yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Kulubumuzle ilgili kamuoyunda yapilan bircok spekulasyon kulagima geliyor. Bugun Afyon Bld.Baskanimiz Sayin Mehmet Zeybek ile durumu istisare ettik. Umarim cok kisa zamanda beklentilerimiz dogrultusunda hikayemizin devamini nasil yazacagimizi aciklayacagiz."

Afyonlu basketbolseverler, Başkan Cömert Küce'den ve kulüpten bilgilendirme yapılmasını istiyor.