Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel'den şok açıklamalar.

Başkan Sel, "ligde çok büyük oyunlar dönüyor. Ama bu oyunlar karşısında biz de boş durmuyoruz" dedi.

Lig’de çok büyük oyunlar döndüğüne dikkat çeken Başkan Sel, “Hiç ummadığınız şeyler oluyor. Dün Kastamonu’nun Kulüp Başkanı aradı. Menemen maçında olan hadiseleri ve kural hatalarını anlattı. Alakasız bir şekilde top bizde onların ceza sahası içinde yerde kaldı, penaltı ve kırmızı kart olması lazım, hakem pozisyonu dışarıya çıkardı, çift vuruş ve sarı kart verdi dedi. Yani çok büyük şeyler dönmeye başladı. Ama biz de boş durmuyoruz. En üst yere kadar ulaştık şu ana kadar. Bunu herkesin bilmesinde fayda var. Biz en üst makama kadar ulaştık. Yani millet bizi boş duruyor sanmasın” ifadesine yer verdi. 

Serhat hoca ile anlaşma sağladıklarını aktaran AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Serhat Gülpınar ile anlaştık. Biz daha önce de kendisini düşünüyorduk ama iyi giden bir takıma başka bir el değsin istemedik. Fakat sonradan birkaç maçta talihsiz bir şekilde beraberlik ve mağlubiyet yaşadık. Şimdi Serhat hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Zaten uzun yıllar Denizlispor’da, Başakşehir’de oynamış. Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcılığı görevinde bulunmuş, karakterli bize uyan bir kardeşimiz. Serhat hoca ile anlaştık. Göreve başladı kendisi de, ilk etapta sezon sonuna anlaştık. Sonrasına bakacağız. Sezon başında Bugsaşspor’la göreve başladı” dedi.


AFJET Afyonspor’un sadece desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Sel, “Çok acayip bir detay var ayrıca, Bugsaşspor bizim en pahalı oyuncumuzun 2.7 katı para vermişler. Benim en pahalı oyuncumun 2,7 katı para vermişler. Seyredenlerin hepsi, hoca, hepsi hakem, onun için biz elimizden geleni yapıyoruz. Herkes içini ferah tutsun. Böyle bir takıma destek vermeleri lazım. Biz her sene çıkacağız demedik. 10 senelik bir yol belirledik, ama bu sene de çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.