Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentin sağlık altyapısını güçlendirmek ve akademik birimlerle iş birliğini artırmak amacıyla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) akademisyenlerinden oluşan heyeti makamında ağırladı. Kent genelinde sağlık alanında yürütülebilecek ortak projelerin ve hizmetlerin ele alındığı görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Alanındaki Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Görüşmeye AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yılmazer ile Op. Dr. Nadide Tuncer katılım sağladı. Gerçekleştirilen ziyarette, Afyonkarahisar’da sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, toplum sağlığını korumaya yönelik farkındalık çalışmaları ve yerel yönetim ile üniversite iş birliğinde hayata geçirilebilecek sosyal sağlık projeleri değerlendirildi.

Afyon’da Hıdırlık Amfi Tiyatro Yenilendi
Afyon’da Hıdırlık Amfi Tiyatro Yenilendi
İçeriği Görüntüle

Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu

Afyonkarahisar Belediyesi ile AFSÜ arasındaki diyalog ve iş birliğinin önemine dikkat çekilen buluşmada, uzman akademisyenlerin bilgi ve tecrübelerinin şehirde sunulan hizmet kalitesine katkı sunacağı ifade edildi. Ziyaretin sonunda karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunularak kente değer katacak ortak adımların sürdürüleceği aktarıldı.

televizyon, haber odası, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir