Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinin ardından toplanan Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Seçilen tüm belediye meclis üyelerinin Afyonkarahisar sevdalısı olduğuna dikkat çeken Başkan Burcu Köksal, gerek toplantılarda, gerek komisyonlarda alınacak kararların adaletten, hakkaniyetten hukuktan şaşmayacağına olan inancının tam olduğunu kaydetti.  

      Şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade eden başkanımız, her türlü işlem, her türlü icraat her türlü ihale, her türlü satın almayı belediye meclis üyelerinin dilekçe yazmasına gerek kalmadan resmi prosedürlere başvurmaksızın incelenebileceğini söyledi.

Belediye başkanı Burcu Köksal, belediye meclisi’nin açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“31 mart 2024 tarihinde yapılan seçimler neticesinde halkımız şahsıma belediye başkanlığını, sizlere de meclis üyeliği görevini tevdi etmiş, teveccühte bulunmuştur.

Seçime katılıp, seçilen il genel meclisi üyelerine, belediye meclis üyelerine, muhtarlara hayırlı hizmetler diliyorum. Önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde alınacak kararların ilimize hayırlar getirmesini dilerim. Bugüne kadar ilimizin gelişimi ve kalkınması için görev yapan tüm bakanlara, milletvekillerine, belediye başkanlarına, il genel meclis başkan ve üyelerine belediye meclis üyelerine, muhtarlarımıza, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatta olanlara sevdikleri ve aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler, ahirete intikal edenlere de allah’tan rahmet diliyorum.

Uydukent'teki kokunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor Uydukent'teki kokunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor

Ben biliyorum ki burada bulunan tüm meclis üyelerimizin her birisi afyonkarahisar sevdalısı, inşallah bu dönemde hep birlikte güzel bir hava yakalayacağız ve ilimize güzel hizmetler sunacağız. Benim gerek toplantılarda, gerekse de komisyonlarda alınacak kararların adaletten, hakkaniyetten, hukuktan şaşmayacağına olan inancım tamdır. Afyonkarahisar belediyesi olarak şeffaf yönetim anlayışı ile görev yapacağız. Bizim her türlü işlemimizi, her türlü icraatımızı, her türlü ihalemizi, her türlü satın almamızı,  her meclis üyemiz, dilekçe yazmasına gerek kalmadan, resmi prosedürlere başvurmaksızın inceleyebilir. Herkes istediği soruyu yazılı olarak da şifai olarak da sorabilir. Elbette burası demokrasinin gereği olarak oluşmuş meclisdir. Herkes burada fikrini, rahatça söyler. Sizden tek ricam gerek chp grubundan, gerekse diğer guruplardan karşılıklı demokratik üslupları aşan beyanlara başvurulmamasıdır.

Önümüzdeki beş yıl içerisinde tüm vatandaşlarımızı ve hemşehrilerimizi ayrısız ve gayrısız olarak, ötekisi berikisi demeden tamamını kucaklayarak, iyi ve kötü günlerinde birlikte olmak, duygu ve düşüncelerini birebir dinleyerek çözüm üreterek, ilimizi inşallah daha müreffeh, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olacaktır. Hepinize hayırlı hizmetler diliyorum.”