Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 12 Ağustos Çarşamba günü Afyonkarahisar’a gelerek kentte çeşitli ziyaret ve açılış programlarına katılacak. Bakan Kacır’ın programında belediye ve valilik ziyaretlerinin yanı sıra toplu açılış törenleri ile TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği yer alıyor.

Program kapsamında Kacır’ın saat 14.00’te Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etmesi, ardından 15.00’te Gastronomi Sokağı’nın açılış törenine katılması planlanıyor.

Bakan Kacır, saat 15.50’de Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra 17.30’da İhsaniye Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne, 18.30’da Döğer Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne katılacak.

Kacır’ın Afyonkarahisar programı, saat 19.30’da Emre Gölü’nde düzenlenecek TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği Programı ile sona erecek.

Bakan Kacır’ın Afyonkarahisar programı şöyle:

14.00: Afyonkarahisar Belediyesi ziyareti

Afyon’da besilik hayvan ithalatına sağlık kontrolü
Afyon’da besilik hayvan ithalatına sağlık kontrolü
İçeriği Görüntüle

15.00: Sanayi ve Teknoloji Projeleri Açılış Töreni – Gastronomi Sokağı

15.50: Afyonkarahisar Valiliği ziyareti

17.30: İhsaniye Belediyesi Toplu Açılış Töreni

18.30: Döğer Belediyesi Toplu Açılış Töreni

19.30: TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği – Emre Gölü

İhsaniye'deki toplu açılış töreninde Millet Bahçesi, Kapalı Pazar Yeri, Kapalı Halı Saha, 10 yeni hizmet aracı ve 7 kilometrelik sıcak asfalt yatırımının açılışının yapılacağı bildirildi.