Ak parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya İscehisar’da yapımı devam eden,Hizmetleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlk Ziyaretini İscehisar Organize Sanayi Müdürlüğüne yapan Özkaya Burada İş Adamları ve OSB Müdür Muhammet Bacaksız'dan OSB içerisinde yapımı davam eden Mermer Tasarım Merkezi hakkında bilgiler aldı.Tasarım Merkezi insaatını gezen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya çalışmaları yakından gördü.

Yapımı Devam eden Ankara-Afyon yolu üzerinde bulunan Yeni İscehisar Devlet Hastanesi inşaatı Hakkında Devlet Hastanesi başhekimi Ahmet İlker Çınardan da inşaat hakkında bilgiler alan Özkaya eksikliklerin bir an önce giderilmesi için talimatlar verdi.

Kocatepede yapılan spor salonunda da incelemelerde bulunan Milletvekili Ali Özkaya,

Sonrasında Toki Konutları yanında yapımı Karamehmet Firması tarafından üstlenilen İlkokul inşaatını gezen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya İş adamı Remzi Özcan’dan okul inşaatı hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya son olarak Fatih Mahallesinde eski karakol inşaatını gezerek konu ile ilgili bilgiler aldı.

Burada Ak Parti hükümetinin İscehisar’a yaptığı yatırımları değerlendiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya İscehisar’a hükümet olarak her zaman önem verdiklerini İscehisara güzel yatırımlar kazandırdıklarını belirterek;

“Önceki dönemde başladığımız yatırımları,Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu,İlçe Başkanımız Metin Balaban,Önceki Başkanımız Mustafa Çibik İl Genel Meclis üyemiz Murat Dikmen ile gezdik yatırımları gördük.Hamd olsun ki atılan temeller yürüyor.bütün hizmetler adım adım gerçekleşiyor.”diyerek en önemli hizmet olan hastanenin son noktaya geldiğini ve yıl sonu itibari ile faaliyete geçeceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.

“İscehisar’daki okullarımız ,anaokullarımız,spor salonlarımız,Mermer Tasarım Merkezimiz ile bu kalite artarak devam edecektir. İscehisar Afyonun İlçe Merkezi olarak nüfusu artan iki ilçesinden birisi,buradaki sanayi üretimi daha da artacaktır,hayat standartları oluşacak ve sağlıklı bir çevre oluşacaktır.”dedi 

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın ziyaretinde İscehisar Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu,Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban,Önceki Başkanımız Mustafa Çibik il genel Meclis üyemiz Murat Dikmen ve Son kısımda İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin Eşlik etti.