AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Bolvadin parti teşkilatı toplantısı öncesinde mevcut Belediye Başkanı Kayacan’ın aday gösterilmemesini protesto edenlerin gösterisi ile karşılaştı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in Bolvadin ilçesine gerçekleştirdikleri ziyaret protesto gösterilerine sahne oldu.



Geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde hareketli saatler yaşandı. AK Parti il başkanlığınca Bolvadin İlçe Başkanlığında yapılacak toplantıya Orman ve Su işleri eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ile birlikte diğer milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven de katıldılar. Toplantının başlangıcında daha önce AK Parti’den ihraç edilen eski ilçe başkanı Ruhi Çemrek’in önderliğinde toplanan kalabalık, Bakan Eroğlu’nun önüne geçerek mevcut Belediye Başkanı Fatih Kayacan lehine sloganlar attı.



“KAYACAN ADAY  OLMAZSA KAYBEDERSİNİZ”

Bolvadin Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ruhi Çemrek, Bakan Eroğlu’na hitaben “Bolvadin 2009 yılını yaşamak istemiyor, eğer ki Kayacan aday olmazsa Bolvadin 2009 yılındaki seçim kaybını yaşar” diyerek tepki gösterdi. Daha önceki kongrede aday olup kazanamayan Mustafa Aksoy ise daha da ileri giderek “Eğer Kayaca’n AK Parti’den aday gösterilmez ise bağımsızdan yine destekleriz.” diyerek tepkinin dozunu artırdı.



KÜFÜR ve ARGO SÖZLER İDDASI

Mevcut Belediye Başkanı’nın Özel Kalem Müdürü ve Şoförünün diğer aday adayı Halil İbrahim Sevim’i destekleyen ibareler kullanan vatandaşlara küfrettiği belirtildi. Protesto eyleminin durdurulmasına yönelik AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aday Adayı Halil İbrahim Sevim müdahalede bulunmaya çalışırken, Mevcut Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın sessiz kalışı dikkatlerden kaçmadı.



BAKAN ve MİLLETVEKİLLERİ

DURUMDAN RAHATSIZ

Bolvadin ilçesinde karşılaştıkları manzara Bakan Eroğlu ve Milletvekillerini rahatsız etti. Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Ömer Dayı sessizliğini korusa da disiplin sürecinin en kısa sürede başlatılacağı belirtiliyor.



Kaynak: Kocatepe Gazetesi