AK Parti Afyonkarahisar Heyeti, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum  Başkanlığında Ankara’da Afyonkarahisar ve ilçelerinin sorunlarını konuştu.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

AK PARTİ HEYETİ ANKARA’DAN HEYBESİ DOLU DÖNÜYOR

AK Parti Afyonkarahisar heyeti, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Başkanlığında Ankara’da Afyonkarahisar ve ilçelerinin sorunlarını konuştu.

“Afyonkarahisar Yatırım Yağmuruna Tutuldu”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Partili İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile AK Parti İlçe Başkanlarından oluşan heyet, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında Murat Kurum’u ziyaret etti. Toplantı hakkında kısa bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, “İlçelerimizin, İl Merkezimizin ve beldelerimizin Bakanlığımızdan beklentilerini, proje ve yatırım taleplerini ilk elden Bakanımız Murat Kurum’a ilettiğimiz bu toplantı, Afyonkarahisar için çok önemli yatırım ve hizmetlere vesile oldu. Toplantıda AK Parti Afyonkarahisar Heyeti olarak İl Başakanımız, Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte ilimizin Çevre Bakanlığı ile alakalı tüm sorunlarını detaylı bir şekilde görüştük. Kıymetli Bakanımız Afyonkarahisar’ın sorun ve taleplerinde samimi bir yaklaşım gösterdi. Tüm proje, yatırım ve hizmet taleplerimizin böylesine olumlu bir havada kabul görmesi bizleri ziyadesi ile memnun etti” dedi.  Afyonkarahisar’ın, sorunlarının çözümü için çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Milletvekili Özkaya, “İnşallah ilimizde oluşturduğumuz bu kardeşlik ikliminin meyvelerini yatırım ve hizmet olarak alıyoruz. Afyonkarahisar her alanda yatırım yağmuruna tutulmuş durumda. Bu hususta bizler Milletvekilleri olarak İl Başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla üzerimize düşenin fazlasını yapmaya hazırız” dedi.

“Afyonkarahisar’a Her Gün Yeni Bir Hizmet Kazandırıyoruz”

Afyonkarahisar'a hiç durmadan yeni bir hizmet kazandırmak ve yeni bir hizmet üretmek gayesinde olduklarına vurgu yapan Yurdunuseven gerçekleştirilen toplantı hakkında; "Afyonkarahisar artık ülkemiz ve hatta dış ülkeler için turizm ve ticaret seçenekleri arasında çok önemli bir konuma ulaştı. Bu noktada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum hem Afyonkarahisar'ımızda hem de ilçe ve beldelerimizde bugüne kadar bizlere büyük destek verdi. Bizlerde belediye ve teşkilat başkanlarımızla  birlikte yoğun mesai sarfederek güzel neticeler elde ettik. Afyonkarahisar'ımızın ve ilçelerimizin dokusunu koruyarak vizyon dolu projeleri vatandaşlarımızla buluşturduk ve buluşturmaya da devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu görüşme ile de yine Afyonkarahisar'ımızın, ilçelerimizin ve beldelerimizin talepleri, ilerde doğabilecek ihtiyaçları ve planladığımız yatırımları üzerine sayın bakanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizim derdimiz Afyonkarahisar. Geçmişe baktığımızda şehrimiz için ne denli büyük bir yol katettiğimiz aşikârdır. Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ise bundan sonra yürüteceğimiz çalışmaların teminatıdır. Bugüne kadar şehrimizin için desteklerini esirgemeyen Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızz Murat Kurum' ve mesai harcayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar'ımız için her gün yeni bir hizmet şiarıyla yola çıkmaya ve çabalamaya devam edeceğiz." sözlerini kaydetti. 

Eroğlu’ndan Bakan Kurum’a teşekkür

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ise “ Yatırımları ele aldık. Sayın Bakanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ankara’dan heybemizi doldurup öyle döneceğiz”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için her fırsatta bakanlıkları ziyaret ederek topladığımız talepleri ilgili bakanlığa iletiyor ve gereğinin yapılması için milletvekillerimiz ile birlikte takipçisi oluyoruz. Bu programımızda da ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve il genel meclis başkanımız ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ederek ilçe ve belediye başkanlarımızın taleplerini ilettik. Her biri ile ayrı ayrı görüşme ve istişare etmek fırsatı bulduk. İnşallah bugün heybemizi doldurup Ankara’dan öyle döneceğiz. Bizlerin tek derdi var o da aziz milletimize proje üreterek hizmet etmek ve sosyal hayatını kolaylaştırmaktır” dedi.