Afyonkarahisar eğitim camiası, Kazım Özer İlkokulu’nda görev yapan değerli sınıf öğretmeni Fatma Üstündağ’ın vefat haberiyle sarsıldı. Sevilen öğretmenin ani kaybı, öğrencileri, meslektaşları ve tüm sevenleri arasında derin bir üzüntüye yol açtı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’den Taziye Mesajı

Fatma Üstündağ'ın vefatının ardından Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden duygusal bir vefat ve taziye mesajı yayımladı. İl Müdürü Sünnetci, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Kazım Özer İlkokulu sınıf öğretmenimiz Fatma Üstündağ'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza baş sağlığı dilerim."

Vefat Haberleri

Afyon AK Parti'nin Acı Kaybı
Afyon AK Parti'nin Acı Kaybı
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’da sevilen eğitimciler arasında yer alan Fatma Üstündağ’ın, aynı zamanda yerel basında görev yapan ve Afyon Postası’nda kameraman olarak çalışan Yunus Üstündağ'ın annesi olduğu belirtildi.

Üstündağ