Afyonkarahisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kocatepe Parkı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programa il protokolü, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurumlarının yöneticileri katıldı.

Atatürk Anıtı’na Çelenkler Sunuldu
Kocatepe Parkı’nda gerçekleştirilen resmi törende Atatürk Anıtı’na sırasıyla Afyonkarahisar Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi çelenkleri sunuldu.
Törende Valilik çelengini Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Garnizon Komutanlığı çelengini İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Numan Kıral, Belediye Başkanlığı çelengini ise Belediye Başkanı Burcu Köksal sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İl Protokolü Kocatepe Parkı’nda Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Numan Kıral, Belediye Başkanı Burcu Köksal ile TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven hazır bulundu.

Törene Geniş Katılım Sağlandı
Programda ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Afyonkarahisar Baro Başkanı M. İpek Göktürk Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kaya ve İl Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola yer aldı. Tören, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Next




