Afyonkarahisar Merkezli 6 İlde Telefon Dolandırıcılarına Operasyon: 8 Gözaltı

Afyonkarahisar merkezli 6 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı telefon dolandırıcılığı operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütüldü. Afyonkarahisar merkezli olarak Tunceli, İstanbul, Balıkesir, Mardin, Diyarbakır ve Kocaeli illerinde gerçekleştirilen operasyonda, vatandaşları arayarak kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılara yönelik geniş çaplı çalışma yapıldı.

1 Haftada 33 Aranan Şahıs Yakalandı!
1 Haftada 33 Aranan Şahıs Yakalandı!
İçeriği Görüntüle

Telefon Dolandiriciligi-1

Şüphelilerin, aradıkları kişilere “Hesabınız terör örgütleri tarafından kullanılıyor” yalanını söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi. Yapılan eş zamanlı baskınlarda 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.