Milliyetçi Hareket Partisi’nin haftalık basın toplantısında konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, bir proje daha açıkladı. Çetinkaya AK Parti ile herhangi bir seçim ittifakının söz konusu olmadığını söyledi

 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haftalık basın toplantısına İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gün ve Gönül Ar Güngör, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya katıldı. MHP’nin 51 il de kendi adayları ile seçime gireceklerini ve bu 51 il içerisinde de Afyonkarahisar’ın da yer aldığını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl genelinde 59 belediyenin tamamına talip olduklarını söyledi.

İpi biz göğüsleyeceğiz

‘Afyonkarahisar merkezde seçim ittifakı olacak mı?’ dedikodularına da son noktayı koyan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Afyonkarahisar merkezde AK Parti ile MHP arasında bir seçim ittifakı söz konusu değildir” dedi. Çetinkaya, “Büyükşehirler ve PKK’nın partisi olan yani HDP’nin kazanma şansı olan yerlerde MHP ile AK Parti yerel seçimlerde ittifak yapmaktadır. Bu da Afyon’da ittifak olacak mı? Asparagas söylentilerine sebep olmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın da defalarca ifade ettiği gibi bizde tekraren kamuoyuna ısrarla duyuruyoruz. Afyonkarahisar merkezde AK Parti ile MHP arasında bir seçim ittifakı söz konusu değildir. Ve biz MHP olarak 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf olacağız” diye konuştu.