Gelecek Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı Ankara’da! Davutoğlu ile Afyon’un Sorunları Masaya Yatırıldı
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, siyasette yoğun günlerin yaşandığı bu süreçte Ankara temaslarını sürdüklerini belirterek, hem TBMM’de hem de genel merkezde kritik toplantılara katıldıklarını açıkladı.
İl Başkanlığı olarak öncelikle Meclis’te oluşturulan Yeni Yol Grubu’nun haftalık grup toplantısına katıldıklarını ifade eden Ertaş, ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen görüşmede ülke gündeminin yanı sıra Afyonkarahisar’ın sorunları, ihtiyaçları ve çözüm bekleyen konuları detaylı şekilde ele alındı. İl Başkanı Ertaş, Afyonkarahisar için yapılması gereken çalışmaların milletvekillerine iletildiğini ve bu konuların TBMM gündemine taşınacağını vurguladı.
Ertaş açıklamasında, milletvekillerinin Afyonkarahisar adına gereken girişimleri yapmak için azami gayret göstereceğini belirtti.
Toplantıya;
-
İl Başkanı Niyazi Ertaş
-
Merkez İlçe Başkanı Selim Karakaş
-
İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dernekli
katıldı.
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, ilin menfaatleri doğrultusunda Ankara’daki temaslarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.




