Afyonkarahisar’da İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan ve halen AFSÜ Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda görev yapan Serhat Korkmaz, doçentlik kadrosuna atandı. AFSÜ’de 1 profesör ve 5 doçent için yeni akademik kadro atamaları gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) akademik kadro atamaları kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.
Afyonkarahisar’ın önceki dönem İl Sağlık Müdürü, AFSÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Serhat Korkmaz, doçent kadrosuna atandı.
AFSÜ Yönetim Kurulu kararıyla yeni akademik kadrolara atanan öğretim üyeleri için cübbe giyme programı düzenlendi.
Serhat Korkmaz doçent oldu

AFSÜ’de gerçekleştirilen akademik atamalar kapsamında Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Serhat Korkmaz, doçent unvanı alan akademisyenler arasında yer aldı.
Korkmaz’ın yeni akademik unvanı, görev yaptığı AFSÜ’de düzenlenen programda resmileşti.
AFSÜ’de 1 profesör, 5 doçent ataması
AFSÜ’deki akademik kadro değişiklikleri kapsamında toplam 1 profesör ve 5 doçent ataması yapıldı.
Buna göre;
-
Mehmet Gazi Boyacı – Profesör, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı
-
Bilge Kağan Yılmaz – Doçent, Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı
-
Yekta Özkan – Doçent, Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı
-
Veli Mert Yazar – Doçent, Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı
-
Serhat Korkmaz – Doçent, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı
-
Özer İşisağ – Doçent, Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı
kadrolarına atandı.
AFSÜ’de cübbe töreni düzenlendi

Yeni akademik unvanlara atanan öğretim üyeleri için AFSÜ Bilim Kafe’de cübbe giyme programı gerçekleştirildi.
Programa AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar, Prof. Dr. İbrahim Keleş ve Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer ile fakülte yöneticileri ve üniversitenin Genel Sekreteri Murat Zengin katıldı.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, yeni akademik unvanlarına kavuşan öğretim üyelerini tebrik ederek atamalarının hayırlı olmasını diledi.
Afyonkarahisar’da sağlık camiasından akademik başarı
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü görevinde de bulunan Doç. Dr. Serhat Korkmaz’ın AFSÜ’de doçentlik kadrosuna atanması, kentte sağlık ve akademi camiasında dikkat çeken gelişmelerden biri oldu.
Afyonkarahisar ve AFSÜ’deki son gelişmeleri Afyonhaber.com’dan takip edin.
Next






