Afjet Afyonspor'da yeni yönetim için kollar sıvandı. İşadamı Engin Gökdemir Başkanlıığnda oluşturulacak yeni yönetin için görüşmeler başladı.





Kulüp Başkanı İşadamı Engin GÖKDEMİR





Gelişmeyi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şöyle duyurdu:



"Kıymetli Valimiz ve şehrimizin değerli iş adamları ile yapmış olduğumuz toplantıda Afjet Afyonspor için yeni yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalara başladık. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; maddi manevi Afyonspor'umuzun bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Afyon’da yaşayan, mor-beyaz tutkusu olan iyi günde kötü günde takımımıza destek veren kıymetli taraftarlarımızdan bundan önce olduğu gibi bundan sonra takımımıza ve oluşturduğumuz yeni yönetimimize inanmalarını, güvenmelerini bekliyoruz. Hep birlikte daha iyi Afyonspor için ele ele, gönül gönüle vererek yeni zaferlere ulaşacağız.



Geldiği ilk günden itibaren bu yolda elini taşın altına koyan başta Sayın Valimize ve bütün Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kulüp Başkanımız Engin Gökdemir ve yeni yönetim kurulumuzda görev alacak bütün arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Ortak sevdamız bir kırmızı-beyaz birde mor-beyazdır..."