Konuyla ilgili bir duyuruda bulunan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Sayın Malül Gazi İsmail Kumartaşlı; "Şehidimiz P.Tğm.Ramazan GÜNAY Ailesinin İsteği Üzerine, Afyonkarahisar, Sinanpaşa, Güney Kasabası, Çalışlar Mahallesi Mezarlığında Defnedilecektir.
Tören, Namaz,Defin ile İlgili Saat Bilgisi Uçak Planlamasına Göre Bildirilecektir. Büyük İhtimal İkindi Sonrası Olacak"dedi.

Şehit P. Tğm. Ramazan Günay kimdir?

Şehit P.Tğm. Ramazan Günay, Hakkari 1. Dağ Ve Komando Tugayına bağlı üste görevli Teğmendi. Görev yaptığı askeri üste teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen P. Tğm. Ramazan Günay İzmir'de yaşayan ailesine şehadet haberi ulaştı. Pençe operasyonu da şehit düşen P. Tğm. Ramazan Günay aslen  Afyonkarahisarlıdır.  İlk orta ve lise eğitimini Afyonkarahisar’da  gören Ramazan Günay Asker olmak için Milli Savunma Üniversitesi'nin ön seçim sınavını  kazandıktan sonra mülakat ve diğer aşamaları da geçerek, Milli Savunma Üniversitesi Anafartalar Taburuna yerleşen Ramazan Günay buradan başarı ile mezun oldu. Şehit Ramazan Günay son olarak Hakkari’de görev yapıyordu.  Burada  bulunduğu askeri üste terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit oldu.