Afyon'da Biyometrik Fotoğraf Fiyatı Belli Oldu: İşte Yeni Tarife
Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, fotoğrafçı esnafıyla yapılan istişareler sonucunda yeni fiyat tarifesini açıkladı.
Başkan Karagöz, odaya bağlı branşlarda her yıl fiyat güncellemesi yapıldığını belirterek, "Fiyatları belirlerken o branştaki üyelerimizden 15 civarında esnafımızı çağırır, herkesin fikrini alırız. Toplantı sonrasında hem vatandaşı hem de esnafımızı mağdur etmeyecek, çevre illere göre makul ve uygulanabilir bir fiyat üzerinde uzlaşırız" dedi.
4 Adet Biyometrik Fotoğraf 400 TL
Yapılan komisyon toplantısı neticesinde, Afyonkarahisar'da 4 adet biyometrik fotoğrafın fiyatı 400 TL olarak belirlendi. Karagöz, fiyat çalışmaları ve teknik bilgi alışverişlerinin komisyonlar aracılığıyla devam ettiğini belirtti.



