Dazkırı Belediye Başkanı Çiçek Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Dazkırı Belediye Başkanı Çiçek Öğrencilerle Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Başladı: Kocatepe Anıtı’nda Gurur Dolu Bir Giriş

Afyonkarahisar’da 15-21 Mayıs Gençlik Haftası büyük bir coşkuyla kapılarını açtı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programları, şehrin simge noktalarından biri olan Kocatepe Anıtı’nda düzenlenen resmi törenle start aldı.

Gençlik Haftası 2

Kocatepe’de Çelenk Sunma Töreni

Gençlik Haftası’nın başlangıcı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törene, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, antrenörler ve gençler katılım sağladı. Tören, milli mücadele ruhunun merkezi olan Afyonkarahisar’da Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun bir atmosferde tamamlandı.

Sportif ve Kültürel Etkinlikler Şehri Saracak

Hafta boyunca Afyonkarahisar genelinde gençlerin sosyal hayata daha aktif katılımını hedefleyen dolu dolu bir program uygulanacak. Yetkililer, tüm Afyonkarahisar gençliğini hafta boyunca sürecek olan bu ücretsiz etkinliklere davet etti.

Gençlik Haftası 3