OLGUNDAN MİLLİ YAS ÇAĞRISI

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, son 24 saatte 12 yiğit vatan evladının Şehit vermenin acısını yaşadıklarını belirterek “İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada; “Son 24 saatte 12 yiğidimizi,12 vatan evladımızı kaybettik. Sözün bittiği yerdeyiz. Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun. Milletimizin Başı Sağ Olsun. Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve beraberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz. Şüphesiz bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir. Aziz ruhları şad olsun!” dedi.

Türk’ün töresinde yas yok intikam vardır, şehitlerimizin intikamı alınmıştır

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz dolayısıyla bir açıklamada bulundu. Arslan "Aziz vatanın bekası için kanımızın son damlasına kadar her türlü terör örgütü ve düşmanla mücadele edeceğiz. Ancak kimse bizden yas tutmamızı beklemesin, Türk’ün töresinde yas yok intikam vardır. Şehitlerimizin intikamı alınmıştır" dedi.

AK Parti milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptığı açıklamada "İki gündür maalesef arkaarkaya almış olduğumuz acı haberlerle ciğerimize ateş düştü. 12 şehit, 12 yuva, 12 ana, baba...

Lakin 1071 yılından bugüne kadar Anadolu’yu vatan edindiğimiz 952 yıldır bu coğrafyada bizim insanımız asla mücadelesinden vazgeçmemiş, şehit kanlarıyla sulanmış bu toprakları yurt edinmeye devam etmiş, kıyamete kadar edecektir. Dün ve bugün alçak ve hain, Türkiye düşmanı ülkelerin maşası olan PKK terör örgütünün yaptığı alçak saldırıda 12 Mehmetçiğimiz şehit düşmüştür. Bu alçak saldırının anında karşılığını veren Mehmetçik, şehitlerimizin kanını yerde bırakmamış, anında intikamını almıştır. Bu aziz vatanın bekası için kanımızın son damlasına kadar her türlü hain, maşa veya düşmanla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Biz Müslümanların inancına göre, Rabb'imizin vaadi haktır. Biz, alnı öpülesi dağ gibi şehitlerimizi cennete uğurlarken onların leşlerinin de gayyaya gittiğini iyi biliyoruz. Kimse bizden bu olayların sonucunda içimize kapanıp, dalgalanan al bayrağımızı yarıya çekip resmi yas tutmamızı beklemesin. Türk'ün töresinde yas tutulup; alçaklar, hainler ve maşalar sevindirilmez! Bunun yerine dik durarak intikamları alınır!

Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu, menzilleri mübarek, ruhları şad olsun.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi..