Türkiye’nin Termal Şehri Afyon’un En Çok Tercih Edilen Otelleri
Ege Bölgesi’nin İç Batı Anadolu kesiminde yer alan Afyon, şifalı suları ile dünya çapında üne kavuşmuş bir şehirdir. Karasal iklim özelliklerini taşımakta olan şehirde, yaz ayları sıcak ve kurak, kış ayları ise karlı ve soğuk geçmektedir. Genellikle sağlık turizminde tercih edilen şehri ziyaret için en uygun dönemler bahar ayları olmaktadır. Termal turizmin Türkiye’deki en önemi şehri olan Afyon her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahiptir. Hem şehir merkezinde hem de termal özelliklere sahip çevre bölgelerde, zengin olanaklara sahip lüks oteller hizmet vermektedir. Şehir otelleri hem iş hem de gezi amaçlı Afyon ziyaretlerinde tercih edilirken, termal otellerin yanı sıra şehirde, balayı otelleri, İslami oteller ve apart oteller gibi birbirinden farklı seçenekler ziyaretçileri beklemektedir. Hem sağlığına katkıda bulunmak hem de keyifli bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler https:// Afyon Otelleri.net ile en uygun Afyon otelini bulma olanağına sahip olmaktadır.
Afyon’un En Meşhur Tesisi Afyon Oruçoğlu Thermal Resort
Afyon şehir merkezinde konuklarını ağırlamakta olan Afyon Oruçoğlu Thermal Resort, şehrin en popüler ve en köklü tesisleri arasında yer almaktadır. Zafer Havalimanı’na 37 km mesafede yer alan tesis, yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Termal suyu ile misafirlerine sağlık dolu bir tatil vadetmekte olan tesiste, kadın ve erkekler için ayrı açık ve kapalı termal su ile dolu 33-34 derece arasında değişen sıcaklıkları ile havuzlar hizmet vermektedir. Eğlence amacı ile 120 metre uzunluğunda kaydıraklı havuz bulunmaktadır. Çocuklu ailelerin konforunu düşünen Afyon Oruçoğlu Thermal Resort bünyesinde mini club ve 3 kademeli açık ve kapalı yüzme havuzu, küçük misafirlere özel eğlenceli anlar vadetmektedir.
Sağlık hizmetleri ile kusursuz bir konaklama deneyimi sunan tesiste, cilt bakımından, kemik mineral ölçümüne, özel aile hamamlarından refleksoloji masajlarına kadar onlarca seçenek bulunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızı da keyifli bir sağlık hizmetine dönüştürecek olan tesiste 7 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. Yılların tecrübesini, kusursuz sağlık hizmetlerine yansıtan Afyon Oruçoğlu Thermal Resort https://www.orucoglu.com/ adresi üzerinden detaylı bilgi sunmaktadır.

Türkiye’de sağlık turizminin en gözde kuruluşları arasında yer alan NG Hotels, Afyon’da kurduğu tesisi ile konuklarına bölgenin şifalı sularından, lüks olanaklar çerçevesinde faydalanma olanağı yaratmaktadır. Afyon şehir merkezine 7 km, Zafer Havaalanı’na 45 km mesafede yer alan tesis, konforlu anlarınıza ev sahipliği yapacak 428 odaya sahiptir. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, açık büfe olanaklara ek olarak 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır.
https://www.nghotels.com.tr/afyon/tr benzersiz bir konaklama deneyiminin kapılarını aralamaktadır.
Kusursuz Bir Sağlık Hizmeti Sunan Korel Thermal Resort Clinic Spa
Afyon’un en özel tesisleri arasında yer alan Korel Thermal Resort Clinic Spa, keyifli ve lüks bir konaklama deneyimini, eksiksiz bir sağlık hizmeti çerçevesinde sunmaktadır. Zafer Havalimanı’na 45 km ve şehir merkezine 13 km uzaklıkta yer alan tesis, şık ve rahat olanaklar sunan 329 odaya sahiptir. Yarım pansiyon hizmeti sunan tesis bünyesinde açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinin yanı sıra 1 Adet A’La Carte Restoran gün boyu en seçkin lezzetler ile hizmetinizdedir.
4 adet açık havuz ve 2 adet kapalı havuz ile konuklarını ağırlamakta olan tesiste çocuk misafirler içinse mini club hizmet vermektedir. Klinik hizmeti ve SPA hizmeti olmak üzere birbirinden özel sağlığa yönelik seçeneklere sahip olan tesis bünyesinde kaplıca tedavisi, fizik tedavi, hidroterapi, rehabilitasyon merkezi, tanı tedavi üniteleri, PRP uygulamaları ve ozon tedavi uygulamaları profesyoneller eşliğinde uygulanmaktadır. Hem ruhunuza hem de bedeninize iyi gelecek hizmetleri, lüks konaklama seçenekleri ile yaşamak isterseniz https://www.korelthermal.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.
Eğlenceyi ve Sağlığı Bir Arada Yaşamak İsteyenlere Grand Özgül Termal Tatil Köyü
Tekrar gelmek isteyeceğiniz ve eviniz gibi benimseyeceğiniz bir konaklama hizmeti sunmakta olan Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyon’un vazgeçilmezi termal su olanaklarının yanı sıra konuklarına eğlence dolu bir tatil deneyimi vadetmektedir. Afyon Otogarı'na 22 km ve şehir merkezine 21 km mesafede yer alan tesiste her ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz 552 oda hizmet vermektedir. Grand Özgül Termal Tatil Köyü misafirlerine yarım pansiyon konseptinde hizmet sunmaktadır. Bay - Bayan ayrı havuzları ile mahremiyetinize önem veren tesis bünyesinde 2 adet açık yüzme havuzu ve 4 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Termal özelliğe sahip havuzlar farklı sıcaklıklarda hizmet vermektedir. Kaplıcaları, terapi ve rehabilitasyon merkezleri ve Dr. Balıkları ile dikkat çeken tesis, TC Sağlık Bakanlığı kaplıca işletme ruhsatına sahiptir. 32 mineralli şifalı suyu ile sağlık, zengin olanakları ile eğlence vadeden Grand Özgül Termal Tatil Köyü’nde tatilinizi planlamak için http://ozgultermal.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.