TOKİ, Türkiye’nin 33 farklı ilinde KDV hariç arsa satışlarına başladı.

 Bu satışlar,  48 aylık ödeme planıyla avantajlı ödeme şartları sağlıyor.

Birikmiş TL’si olana sudan ucuza yatırım fırsatı Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 33 ilde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından KDV uygulanmadan arsa satışları gerçekleştirilmeye başlandı.  Satış listesinde Afyonkarahisar'dan 2 arsa bulunuyor.

8 ve 9 Mayıs 2024 tarihlerinde, TOKİ’nin İstanbul’daki ofisinde ve Holiday Inn Otel’in Konferans Salonu’nda sabah saat 10:30 itibarıyla başlayacak olan açık artırma etkinliği düzenlenecek. İlgilenen katılımcılar, aynı zamanda internet üzerinden de tekliflerini sunabilecekler.

Sunulan arsaların toplamı 2.252.506 metrekare olup, bu alanlar konut, ticaret, sanayi ve turizm gibi farklı sektörler için uygundur. Adana’dan Yalova’ya uzanan geniş bir yelpazede konumlanan bu arsaların toplam piyasa değeri 16 milyar 466 milyon 270 bin 38 Türk Lirası.

Afyon'da takla atan araçta 3 kişi yaralandı Afyon'da takla atan araçta 3 kişi yaralandı

Arsalar için alım koşulları, yüzde 25 oranında bir peşinat ve 48 aylık taksitlendirme imkanı şeklinde belirlenmiştir. KDV muafiyeti uygulanan bu arsaların başvuruları, TOKİ’nin “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakmuzayede.com.tr” internet siteleri üzerinden ya da 0 212 608 15 00 numaralı telefondan gerçekleştirilebilir.