Afyonspor'un da bulunduğu grupta, ligden düşecek son takımı belirleyecek olan, ve Türkiye'nin konuştuğu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması başlatıldı.

90 dakika boyunca şut bile çekilmeyen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı. İnceleme sonucunda iddiaları doğrular nitelikte bulgulara ulaşılırsa dosya Etik Kurulu'na sevk edilecek ve yasal süreç başlayacak.

Afyonlu çocuklar badmintonda bölge şampiyonu oldu Afyonlu çocuklar badmintonda bölge şampiyonu oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), gündeme oturan Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçla ilgili ciddi şike iddialarının ardından bir inceleme süreci başlattı.

0-0 berabere sona eren maç sonunda Nazilli Belediyespor deplasmandan aldığı 1 puanla ligde kalmış, Zonguldak Kömürspor ise bir alt lige düşmüştü. Beraberlik hem Ankaraspor'u playoflara taşıyacak, hem de Nazilli Belediyesporu ligde tutacaktı.

Nitekim Ankaraspor ile oynanan maçın 0-0 sona ermesiyle puanını 39 yapan Nazilli Belediyespor, kümede kaldı ve Zonguldak Kömürspor 35 puanla küme düşen ekip oldu.

Maçın istatistikleri de şaibe iddilarını güçlendirdi. İki takım da müsabakayı şut çekmeden tamamladı. Maçta sadece 2 korner atışı kullanıldı. Karşılaşmada sarı ve kırmızı kart çıkmazken, Ankaraspor maçı 10 faul, Nazilli Belediyespor ise 5 faulle tamamladı.