Eski Belediye Başkanı mehmet zeybek'in makam aracı olarak kullandığı TOGG marka aracın, Afyonkarahisar belediyesinden alınarak Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'a tahsis edilmesinin yankıları devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesinin bir birimine daha müdür atandı Afyonkarahisar Belediyesinin bir birimine daha müdür atandı

Haberler ve iddialarla ilgili olrak, TOGG Makam aracının yeni sahibi, Sandıklı Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetler Birliği Başkanı Adnan Öztaş açıklama yaptı.

Adnan Öztaş, şu açıklamayı yaptı:

"TOGG marka araç, 01 Nisan 2024 tarihine kadar dönemin Birlik Başkanı olarak görev yapan Mehmet Zeybek'in kullanması için Afyonkarahisar Belediyesi’ne geçici olarak tahsis edilmiş bir araçtır. ‘Süreli’ olarak tahsis edilen araç, süresinin dolmasına rağmen Afyonkarahisar Belediye Başkanı olan Burcu Köksal tarafından Çevre Hizmetleri Birliğine iade edilmemiştir. Sözlü görüşmeler sonucunda da teslim edilmeyen aracın, teslim edilmesi için 15.05.2024 tarihinde yazı yazılmış ve söz konusu araç 16.05.2024 tarihinde saat 17:45 civarında ilgililer tarafından Çevre Hizmetleri Birliği’ne teslim edilmiştir.

Süresi dolan araç Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından izinsiz kullanılmasından dolayı hukuki sorumluluk taşımaktadır. TOGG marka araç, Çevre Hizmetleri Birliğinin aracı olması dolayısıyla kurumun kullanımına tahsisi yapılmıştır."


 

Editör: Birinci Editör