Eski Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in makam aracı olarak kullandığı TOGG marka araç, Sandıklı Belediyesine gönderildi.

Afyonkarahisar Çevre Hizmetler Birliği üzerine alınıp, Birlik Başkanı olan Mehmet Zeybek tarafından kullanılan TOGG marka makam aracı, Birlik Başkanı değişince AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'a tahsis edildi.

Afyon merkezli haber sitesinin yapay zeka haberi ortalığı karıştırdı!..
Afyon merkezli haber sitesinin yapay zeka haberi ortalığı karıştırdı!..
İçeriği Görüntüle

Yeni Başkan Burcu Köksal tarafından da makam aracı olarak kullanılan TOGG'un Sandıklı'ya tahsis edilmesi tartışmalara neden oldu.

AK Parti ve Sandıklı Belediyesine yakın çevreler, eleştirileri "Araç Afyonkarahisar Belediyesinin değil. Afyonkarahisar Çevre Hizmetler Birliğinin. Birlik başkanlığına da seçimle Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş seçildi. Bundan dolayı TOGG da makam aracı olarak Adnan öztaş'a tahsis edildi" şeklinde cevaplıyor.