Afyonkarahisar'da eğlence mekanı işleten Hüseyin Ballık, dün yerel basında çıkan "Yardım adı altında skandal görüntüler" haberine cevap verdi.

İşletme sahibi Hüseyin Ballık, açıklamasında "SMA Tip 1 Hastası Miraç Emir bebeğimize sahip çıkarak farkındalık yaratmak adına, yardım toplamak dına bu etkinliği düzenledik. Bu etkinliğin neresinde skandal görüntü var " dedi.

Ballık, açıklamasında "Benim tek merak ettiğim haberde geçen skandal görüntüler rezalet durumlar nerede? Skandal görüntü ne var? Bizim mekanımıza Türkiye çapında kendini kanıtlamış bir sürü sanatçı geliyor. Bizler Afyon’un gelişime katkı sunmak adına her şeyi yapıyor gelen sanatçıları Frig Vadisi’ne kadar götürüyor tanıtım yapıyoruz? Bizim mekanımızda skandal olan ne görüntü var?" dedi.

İşletme sahibi Hüseyin Ballık, açıklamasında şunları söyledi:

"Normalde pazartesi günleri mekânımız kapalı sağolsun hiçbir sanatçımız ücret talep etmeden bu geceye katkı sundu. Amacımız farkındalık yaratmak bebeği kurtarmak. Daha önce Eskişehir’de de böyle bir gece düzenlendi. Toprak Bebek kurtarıldı. Biz de Afyon’daki bebeğimize sahip çıkarak kurtarmak adına yaptık. Bu etkinlikte de amacımız, Valilik'ten izin alınmış bir yardım kampanyasına destek olmak ve Miraç bebeğe sahip çıkmaktı. Hepinizin vicdanına bırakıyorum."